Connect with us

Educatie

Gala Excelenței: “Un Omagiu pentru Performanța Academică în Oltenița”

Published

on

Administrația publică locală din municipiul Oltenița a organizat o seară de excepție pentru a celebra excelența academică în rândul elevilor participanți la olimpiadele naționale și a celor care au obținut nota 10. Gala excelenței, o primă ediție ce a strălucit în toată splendoarea sa, a reprezentat un moment special în care educația a fost pusă în centrul atenției.

Evenimentul s-a desfășurat într-o manieră impecabilă, oferind o platformă de recunoaștere a realizărilor academice ale elevilor din Oltenița. În ciuda provocărilor aduse de situația actuală, Gala excelenței s-a desfășurat printr-o conexiune online și a adus împreună atât elevi, cât și părinți, profesori și oficialități pentru a sărbători excelența în educație.

Evenimentul a fost onorat de prezența distinsă a rectorului Universității Babeș-Bolyai, profesorul universitar dr. Daniel David, care a adresat un mesaj de încurajare și inspirație participanților. Mesajul său a subliniat importanța efortului, perseverenței și dedicării în căutarea cunoașterii.

Primarul Costinel Milescu a fost gazda acestui eveniment de excepție și a demonstrat, încă o dată, angajamentul său profund față de educație și dezvoltarea tinerilor din comunitate. Gala excelenței reprezintă o dovadă clară a respectului și importanței pe care primarul Milescu le acordă domeniului educației.

Toți cei prezenți au fost încurajați să continue să urmărească excelența academică și să persevereze în călătoria lor spre cunoaștere. Felicitări tuturor participanților la Gala excelenței! Cu încredere, ne uităm spre un an școlar plin de reușite și realizări remarcabile în educație.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro