Connect with us

Educatie

Senatorul Ciprian Pandea susține înființarea de licee pedagogice și sportive în Oltenița

Published

on

Senatorul Ciprian Pandea, o figură importantă în județul Călărași, a salutat cu entuziasm inițiativa administrației Milescu din Oltenița de a demara procedurile pentru înființarea de licee cu profil pedagogic și sportiv, începând cu anul școlar viitor. Această mișcare semnificativă vine în sprijinul tinerilor din zonă, oferindu-le noi oportunități de învățare și dezvoltare.

Într-o întâlnire constructivă desfășurată recent, senatorul Ciprian Pandea s-a alăturat primarului Costinel Milescu, prefectului Valentin Barbu, primarilor comunelor limitrofe municipiului Oltenița și conducerii Inspectoratului Școlar Județean. Scopul acestei întâlniri a fost discutarea priorităților administrațiilor locale în domeniul educației și dezvoltarea unei colaborări esențiale pentru îmbunătățirea sistemului de învățământ în județul Călărași.

Inițiativa de înființare a liceelor cu profil pedagogic și sportiv vine ca un răspuns la necesitățile comunității locale. Aceste instituții de învățământ vor oferi elevilor din zonă posibilitatea de a-și urma pasiunea pentru pedagogie sau sport, deschizând noi orizonturi și oferind șanse de dezvoltare personală și profesională.

Acest demers este un pas important în asigurarea că educația rămâne o prioritate în județul Călărași. El reprezintă, de asemenea, un angajament puternic din partea comunității și a autorităților locale de a susține tinerii din zonă și de a le oferi o educație de calitate, care să le sprijine obiectivele și aspirațiile.

Senatorul Ciprian Pandea și-a reiterat sprijinul pentru inițiativele care pun educația în centrul dezvoltării comunității. Înființarea liceelor cu profil pedagogic și sportiv este un pas semnificativ în direcția asigurării unui viitor mai bun pentru tinerii din Oltenița și din întregul județ Călărași.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro