Connect with us

Local

Seniorii liberali călărășeni sărbătoresc Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice în avans

Published

on

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a fost sărbătorită în avans de seniorii liberali călărășeni într-un eveniment deosebit de emoționant. Cu ocazia acestei zile speciale, seniorii liberali din Călărași s-au adunat pentru a celebra înțelepciunea și experiența acumulată de-a lungul vieții și pentru a sublinia importanța acestui segment al societății.

Într-o atmosferă plină de căldură și prietenie, seniorii liberali au sărbătorit împreună cu colegii și liderii partidului, în avans, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Cu un “La mulți ani!” sincer, aceștia au transmis urări de sănătate, fericire și prosperitate pentru toți vârstnicii.

Evenimentul a fost organizat de Organizația Seniorilor Liberali din Călărași (OSNL) și Partidul Național Liberal (PNL) Călărași și s-a bucurat de prezența unor personalități importante. Președintele PNL Călărași, Ciprian Pandea, a fost unul dintre invitați, alături de prefectul Valentin Barbu și președintele PNL Municipiul Călărași, Alin Drăgulin. De asemenea, la eveniment au participat și alți reprezentanți de seamă ai partidului.

Această sărbătoare a seniorilor liberali a fost organizată la invitația consilierului județean Ioan Pușcașu, liderul seniorilor liberali din județ, care a făcut eforturi susținute pentru a aduna membrii comunității într-un gest frumos de recunoaștere a contribuției lor de-a lungul anilor.

În cuvinte pline de apreciere, seniorii liberali au fost încurajați să continue să împărtășească înțelepciunea lor cu generațiile viitoare, iar toți cei prezenți au aplaudat contribuția lor la construirea unei societăți mai bune.

Această sărbătoare a seniorilor liberali reprezintă o dovadă a respectului și prețuirii pe care societatea o arată vârstnicilor săi și subliniază importanța dialogului intergenerațional. Seniorii liberali călărășeni continuă să fie o sursă de inspirație și înțelepciune pentru comunitatea lor și pentru întreaga societate.

28

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro