Connect with us

Politica

PNL susține stabilitatea fiscală pentru 2024: Deputatul Florin Roman dezvăluie adevărul despre majorările de taxe

Published

on

Deputatul PNL, Florin Roman, a făcut public astăzi un mesaj ferm, pledând pentru stabilitatea fiscală în anul 2024 și dezvăluind adevărul din spatele asigurărilor făcute de Premierul României, dl Marcel Ciolacu, în legătură cu absența creșterilor de taxe.

“Premierul României, dl Marcel Ciolacu, ne anunță azi să stăm liniștiți ca în 2024 nu vor crește taxele! Nici nu e cazul după ce guvernul Ciolacu le-a majorat anul trecut și unele au intrat în vigoare la 1 ianuarie.”, a menționat deputatul Roman într-o postare pe rețelele sociale.

Acesta a continuat cu o critică aspră la adresa Guvernului, dezvăluind că oprirea creșterii taxelor pentru anul 2024 a fost realizată prin intervenția PNL în procesul de adoptare a legii bugetului de stat. “Ce nu spune dl Ciolacu este că creșterea taxelor a fost oprită de PNL în momentul adoptării legii bugetului de stat pentru anul 2024”, a subliniat deputatul PNL.

Florin Roman a evidențiat, de asemenea, că liberalii sunt cei care au transformat această oprire a creșterii taxelor într-o măsură legislativă concretă. “Prin urmare, domnia sa ne spune că ne face un hatâr, prin respectarea legii. Mediul de afaceri trebuie să știe că atât timp cât vom fi la guvernare îi vom apăra de poftele celor care vor subjugarea mediului privat, pentru a susține ajutoarele sociale!”, a adăugat deputatul.

Aceste declarații vin ca răspuns la preocupările publicului cu privire la politica fiscală și subliniază angajamentul PNL pentru protejarea mediului de afaceri și asigurarea unei stabilități economice în anul 2024.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro