Connect with us

Local

Sărbătoarea Toamnei la Școala Alexandru Odobescu: O Tradiție Plină de Emoții și Bucurie

Published

on

Școala din Alexandru Odobescu a găzduit, încă o dată, Sărbătoarea Toamnei, un eveniment tradițional ce a adus bucurie și comunitate în inimile tuturor participanților. În acest an, invitatul special a fost persoana care a adus un plus de emoție și entuziasm în cadrul festivităților.

Copiii minunați ai școlii, coordonați de cadrele didactice dedicate și susținuți de părinți implicați, au creat o atmosferă magică, reflectând frumusețea toamnei și valorile comunității școlare. Invitatul special a adus un strop de originalitate și entuziasm, împărtășind momente memorabile alături de cei mici.

Felicitări sincere tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment, care a adus în prim-plan spiritul comunitar și bucuria toamnei. Un apreciat moment de recunoștință a fost adresat și primarului Niculae Eremia, care, cu generozitate și sprijin constant, a fost alături de comunitatea școlară.

Sărbătoarea Toamnei la Școala Alexandru Odobescu nu este doar o tradiție, ci și un prilej de consolidare a legăturilor dintre școală și comunitate. Invitatul special a adăugat un plus de valoare acestui eveniment, transformându-l într-o experiență memorabilă pentru toți cei prezenți. O zi de bucurie, râsete și solidaritate, ce marchează un nou capitol în istoria acestei școli primitoare și a comunității sale.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro