Connect with us

Politica

Emil Florian Dumitru și Nicolae Ionel Ciucă, Pasiune pentru Agricultură

Published

on

“L-am însoțit în această dimineață pe președintele Senatului, Nicolae Ionel Ciucă la Târgul Indagra, unul dintre cele mai importante evenimente agricole din România. Împreună am discutat cu fermierii, zootehniștii și cu reprezentanții industriei alimentare din România despre nevoile acestor sectoare, despre cum poate statul să ajute astfel încât în final să câștige și aceste industrii dar și consumatorul român.
Ca în fiecare an, ne-am oprit la fiecare stand și chiar am gustat din produsele de la târg.
Președintele PNL se bucură de aprecierea fermierilor, oamenii știu că atunci când a fost premier a susținut dezvoltarea acestui sector prin programe foarte bune precum Sprijin pentru România – doar sectorul procesării a primit finanțări de 200 de milioane de euro, plata la timp a subvențiilor, sprijin la vacile de lapte, Agro IMM Invest ș.a. Iar aceste lucruri nu se uită!
Un element de atracție de la târg a fost prezența oilor, țarcul în care erau acestea fiind unul dintre cele mai vizitate, în special de cei mici.
Finanțarea, dezvoltarea infrastructurii, modernizarea sunt probleme ce vor fi depășite în timp. Dar viitorul agriculturii românești se bazează în primul rând pe pasiunea și perseverența pe care o întâlnim la fermierii români. Iar acestea, cum ar spunea o reclamă celebră, nu se cumpără cu bani.”
Deputat Emil Floian Dumitru

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro