Connect with us

Stiri

„Curățăm România”

Published

on

Garda Națională de Mediu susține campania „Curățăm România”, demarată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin acțiuni de ecologizare și conștientizare organizate la nivelul comisariatelor județene din teritoriu, cu sprijinul Comisariatului General.

În acest sens, în cursul zilei de astăzi, domnul Alexandru Vasile, comisar general adjunct al GNM, a coordonat acțiunea organizată pe raza județului Călărași, respectiv în comunele Unirea și Dichiseni, la care au participat elevi și cadre didactice de la școlile din cele două localități, dar și copii, împreună cu educatoarele de la grădinița din Comuna Unirea, alături de comisarii din cadrul Comisariatului Județean Călărași.

Acțiunea a fost organizată cu sprijinul primăriilor locale, ai căror edili s-au implicat activ inclusiv în desfășurarea activității pe teren.

În prima parte a acțiunii, reprezentanții GNM au avut o discuție cu copiii referitoare la colectarea selectivă și la păstrarea unui mediu curat, iar cea de-a doua parte a constat în ecologizarea zonelor adiacente școlii din Dichiseni, respectiv de la marginea pădurii și din proximitatea Brațului Borcea al Dunării, în comuna Unirea.

Mulțumim tuturor participanților pentru sprijinul acordat în susținerea acestei campanii!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro