Connect with us

Local

Bilant pentru PNL Oltenita

Published

on

PNL Oltenița s-a aflat astăzi, 25 iunue, la un moment de bilanț, la care am fost prezent, la invitația domnului primar Costinel Milescu.
Au fost alături de mine și colegii mei, prefectul Valentin Barbu și deputatul Emil Dumitru.
Oltenițenii trebuie să știe, prin fiecare membru liberal care poate transmite mai departe mesaje, că primăria, zi de zi, în acest mandat, construiește proiecte, atrage finanțări, pentru un viitor sigur al orașului.
Domnul primar Costinel Milescu, în octombrie 2020, la preluarea mandatului, a găsit zero proiecte cu finanțare europeană. Este un adevăr trist. Prin comparație, în celălalt municipiu al județului, în Călărași, administrația liberală a lăsat în urmă proiecte finanțate cu bani europeni de 48 de milioane de euro. La care s-a muncit enorm. Asta face, la Oltenița, echipa domnului primar Milescu, muncește, în fiecare zi, pentru ca viitorul orașului să se așeze pe baze durabile, prin investiții majore, atât din fonduri europene, cât și naționale.
Așteptările oltenițenilor sunt mari, însă cu răbdare, cu înțelegere, portofoliul de proiecte depuse spre finanțare sau deja finanțate al echipei Milescu va dezvolta orașul spre viitorul pe care acesta îl merită și îl așteaptă de foarte mulți ani.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro