Connect with us

Local

Parcul MARE de lângă baza sportivă din Mitreni, a fost reabilitat

Published

on

Parcul mare din comuna Mitreni are o nouă față. Locuitorii comunei mitreni se vor bucura de un nou spațiu mai frumos unde să se relaxeze în aer liber. Acesta a intrt în reabilitare.

Locuitori comunei Mitreni se pot bucura de un nou spațiu în aer liber mai frumos decât până acum. Concret, parcul mare de langa baza sportive are o altă față. Parcul are parte de câteva schimbări precum: cos de baschet, aparate de fitness noi, spații verzi aranjate, toboggan, leagane, balansoar si altele.

“Ziua de 1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea şi surprizele noastre.Să fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze,să vă bucuraţi şi să creşteţi frumos. La mulţi ani, dragi copii!
Surpriza noastră pentru voi, este finalizarea lucrărilor de amenajare și dotare a parcului mare de la baza sportivă, vis-a-vis de primărie. Vă așteptăm, copii, părinți, tineri, bunici să vă bucurați de toate aceste lucruri. S au făcut eforturi mari pentru finalizarea acestor obiective și doresc să le mulțumesc tuturor celor care au pus umărul să terminăm în timp util.
Vă rog să l păstrați curat și să vă bucurați de echipamentele de joacă!
Vă îmbrățișăm cu drag, vă iubim dragi copii!”
Ciprian Panait – Primar Comuna MITRENI

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro