Connect with us

Timp Liber

PROGRAME TV șI RECOMANDĂRI pentru JOI, 5 DECEMBRIE

Published

on

Știri, talk-show-uri, emisiuni pe teme economice, politice și sociale, filme artistice, seriale și documentare – le găsiți în Ghidul TV online al Evenimentului zilei.

Filmul zilei este oferit de Pro Cinema, la ora 22.00. „În amintirea fiului”/„The Greatest” este o dramă ce-i are în rolurile principale pe Pierce Brosnan și Susan Sarandon. Allen (Pierce Brosnan) şi Grace Brewer (Susan Sarandon) şi-au pierdut fiul într-un tragic accident de maşină. Grace se lasă copleşită de suferinţă, iar Allen renunţă la amantă pentru a-şi consola soţia. Ryan, celălalt fiu al cuplului, se confruntă cu durerea pierderii fratelui şi este conştient că nu se va ridica niciodată la nivelul acestuia în ochii părinţilor. Prietena lui Bennett, care se afla cu el în timpul accidentului, le mărturiseşte soţilor Brewer că este însărcinată cu copilul fiului lor. Aceştia o invită să locuiască cu ei, pentru a păstra legătura cu fiul lor.

Citiţi mai mult: PROGRAME TV șI RECOMANDĂRI pentru JOI, 5 DECEMBRIE – EVZ Monden > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/programe-tv-si-recomandari-pentru-joi-5-decembrie-1070849.html#ixzz2mY3DUOWP
EVZ.ro

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro