Connect with us

Local

17 localități din Călărași primesc finanțare pentru infrastructura de gaze naturale

Published

on

17 localități din județul Călărași primesc finanțare pentru sistemul de distribuție a gazelor naturale, prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

Ciprian Pandea, senatorul județului Călărași, a anunțat pe pagina sa de Facebook că județul Călărași se numără printre primele opt județe din țară care primesc finanțare pentru aceste proiecte. El a mulțumit colegilor săi, Adrian Ioan Veştea, ministrul Dezvoltării, și Sebastian Burduja, ministrul Energiei, pentru promovarea ordinului comun de astăzi.

Localitățile care vor beneficia de acest proiect sunt Borcea, Călărași, Cuză Vodă, Drăgănești, Dragoș Vodă, Fundeni, Fundulea, Lehliu, Adâncata, Mânăstirea-Chiselet-Spânțov, Mitreni, Plătărești, Ștefan cel Mare, Ștefan Vodă și Vâlcelele.

Alocarea bugetară pentru aceste investiții se ridică la 172.935.935 lei. Aceasta va contribui la dezvoltarea comunităților locale și la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor. Senatorul Ciprian Pandea a transmis un mesaj de succes tuturor primarilor și edililor implicați în implementarea acestor proiecte. El a subliniat importanța infrastructurii de gaze naturale pentru dezvoltarea județului Călărași și a exprimat încrederea că aceste investiții vor avea un impact pozitiv asupra comunităților locale.

#DezvoltămCălărașiul

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro