Connect with us

Local

Bilanț de activitate după 2 ani a primarului Ciprian Panait

Published

on

Astăzi se împlinesc doi ani de când am depus jurământul împreună cu colegii din consiliul local și am preluat mandatul de primar.
Au fost doi ani în care am avut satisfacții, am trăit momente frumoase alături de cadrele didactice și părinți în implementarea proiectelor ce au ținut de școli și educație în localitatea noastră, am avut și susținut activități de întrajutorare a oamenilor nevoiași cu sprijinul asociațiilor și ONG-urilor, acțiuni de ecologizare, am susținut și sprijinit financiar bisericile din satele noastre, am atras finanțări semnificative care ne au ajutat să mergem mai departe în derularea și finalizarea proiectelor aflate în desfășurare , am reușit să terminăm proiecte și să le depunem la finanțat.
Au fost și doi ani în care am trăit ceva necunoscut și anume o pandemie care ne a îngreunat și încetinit activitatea atât în relațiile cu dumneavoastră cât și cu celelalte instituții , fiind nevoiți să ne folosim de mediul online iar termenele de soluționare ale cererilor fiind nevoite să crească …..acum trăim încă o perioadă tulbure, cu un război ce se desfășoară nu departe de granițele țării noastre și care, din păcate, ne-a afectat din multe puncte de vedere.
Am avut și voi avea o strategie în derularea și implementarea proiectelor pentru dezvoltarea localității noastre pe termen scurt, mediu și lung de care mă voi ține cu sfințenie chiar dacă am fost nevoit să iau uneori decizii “nepopuliste “care pe unii dintre dumneavoastră i- au deranjat, vă voi sprijni și ajuta de fiecare dată, dar fără a face ilegalități.
Voi relua întâlnirile cu cetățenii pentru a vă răspunde la toate întrebările dumneavoastră, sincer și transparent, de a vă informa corect fără a vă “vinde” povești și promisiuni electorale.
Intr o comunitate sănătoasă este nevoie și de ajutorul dumneavoastră în multe activități pe care le desfășurăm, fără dumneavoastră nu pot singur, degeaba vreau și îmi doresc, trebuie să reînviem spiritul civic, trebuie să vreți și dumneavoastră!
Timp de doi ani am postat multe din activitățile noastre, mulți le cunoașteți, iar în cel mai scurt timp voi face public lista cu tot ce s a realizat în acești doi ani.
La final vreau să vă mulțumesc dumneavoastră consatenilor mei pentru încredere, sustinerere, înțelegere și răbdare, tuturor cadrelor didactice pentru dăruire și implicare în educația copiilor noștri, preoților din satele noastre, tuturor coloboratorilor(asociații, ong-uri, fundații, oamenilor de bine) care ne au sprijinit în implementarea proiectelor, colegiilor mei din cadrul primăriei, colegiilor de la gospodaria comunală, colegilor primari care ne au sprijinit financiar cedând de la dânșii pentru a ne ajuta sa trecem mai ușor peste situația financiară grea, conducerii și colegilor de partid pentru toate alocările bugetare făcute la fiecare rectificare,colegilor consilieri, familiei, iar dacă am uitat pe cineva vă rog să mă iertați.
Vă mulțumesc, vă doresc sănătate și numai bine, vă asigur de toată aprecierea și bunăvoința mea de a realiza cât mai multe lucruri frumoase pentru localitatea noastră!27

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro