Connect with us

Local

Comuna Mitreni a câștigat procesul cu investitorul ce dorea să construiască un incinerator de deșeuri medicale !

Published

on

Bună seara, dragi consăteni!
Vă aduc la cunoștință că în data de 09.11.2022 comuna Mitreni a câștigat procesul cu investitorul ce dorea să construiască un incinerator de deșeuri medicale periculoase în satul Valea Rosie, soluția instanței fiind: respinge recursul, ca nefondat, hotărâre definitivă.
Timp de aproximativ 1 an și jumătate am fost în proces cu această firmă, iar primarul și consiliul local Mitreni au fost chemați în instantă sub acuzația că la acea vreme am luat hotărâre de consiliu și mi am depășit atribuțiile de serviciu, interzicând construirea unei asemenea investiții pe raza localității noastre în urma semnăturilor liber exprimate de către dumneavoastră.
Deși unii m au “terfelit” la acea vreme și m au acuzat că tot ce am făcut a fost cu iz politic…..astăzi s-a făcut dreptate pentru toți acei care am contribuit ca acest lucru să nu se întâmple în localitatea noastră.
Vă mulțumesc dumneavoastră, cetățenilor care ați semnat acea petiție pe care am transmis-o Guvernului României și Ministerului Sănătății, avocatului care ne-a reprezntat în instanță, colegilor consilieri și tuturor celor care ne-au ajutat și susținut în toată această perioadă!
Vă doresc tuturor multă sănătate!
primar Ciprian PANAIT

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro