Connect with us

Educatie

“Educația este cel mai important lucru pe care îl putem oferi copiilor” Ciprian Panait

Published

on

Dragi elevi,
Stimați dascăli și părinți,
În curând va începe un nou an școlar. Cu toții știm că educația este cel mai important lucru pe care îl putem oferi copiilor pentru a-i forma în oamenii de mâine.
Ca ei să-și poată susține cursurile intr-un mediu plăcut, confortabil și armonios, Primăria Mitreni împreuna cu cadrele didactice și doamna director, Organizația ” Act for Tomorrow”, Compania ” Lenovo România”, Asociația Paradigme Educationale Călărași, Asociația Ai Voință, ai putere, Asociația Green Space Oltenița, S.C. Briotherm XPS, Ministerul Educației și Ministerul Dezvoltării, am reușit finalizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare ale Școlii Valea Rosie, corpul B, finalizarea integrală a lucrărilor de interior a Grădiniței Valea Rosie și renovarea a trei săli de clasă, corpul A Valea Rosie, înființarea și dotarea unui laborator de informatică cu calculatoare și laptop-uri, dotarea cu centrale termice noi, grupuri sanitare, mobilier nou, amenajarea parțială a spațiilor exterioare a tuturor instituțiilor de învățământ din localitate, supraveghere video interior, exterior.
Vor urma lucrări de amenajare a spațiului exterior și de joacă al grădiniței, infiintarea si dotarea bazelor sportive în ambele școli din localitate.
Mulțumesc tuturor pentru implicare, efort, susținere și bunăvoința de care au dat dovadă!
În ceea ce mă privește, în calitate de primar, voi susține și mă voi implica în tot ceea ce înseamnă învățământ de calitate în condiții normale.
Doresc copiilor și cadrelor didactice un an nou școlar cu sănătate și multe realizări!
Succes, copii!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro