Connect with us

Local

Locuitorii orașului Călărași nu au avut parte de o dezbatere publică asupra bugetului local

Published

on

În orașul Călărași, locuitorii nu au avut parte de o dezbatere publică asupra bugetului local, acesta fiind supus aprobării într-o ședință extraordinară convocată în grabă. Această situație a atras critici din partea organizației locale a PNL, care a invitat cetățenii la sediul său pentru a discuta pe marginea acestui subiect și a propunerilor lor fiind preluate de către consilierii PNL și supuse dezbaterii Consiliului Local.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Ali Dragulin a afirmat că astfel de subiecte importante nu ar trebui să fie discutate în ședințe extraordinare de Consiliu Local, care se desfășoară mai mult pe WhatsApp sau SMS. În plus, partidul a criticat primarul orașului, M. Dulce, pentru că nu a oferit locuitorilor posibilitatea să discute în prealabil subiectul bugetului local.

Proiectul de buget poate fi consultat online, iar organizația PNL Călărași a invitat cetățenii să participe la o dezbatere publică pe marginea acestuia la sediul său din Strada 1 Decembrie 1918, Nr.27, Parter, luni, 30 ianuarie, ora 18.00.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro