Connect with us

Uncategorized

Patru tineri găsiţi morţi într-o casă din Olteniţa

Published

on

Patru tineri – două fete de 17 ani şi doi băieţi de 20 şi 22 de ani – au fost găsiţi morţi, sâmbătă, într-o casă din Olteniţa, primarul localităţii, Petre Ţone, spunând că una dintre ipoteze este că tinerii s-ar fi intoxicat cu gaz de la o butelie de aragaz.
Primarul din Olteniţa, Petre Ţone, a spus că tinerii – două fete în vârstă de 16 şi 17 ani şi doi băieţi de 20 şi 22 de ani – erau singuri în casă şi pregăteau petrecerea de Revelion, ei fiind găsiţi decedaţi cel mai probabil după ce s-au intoxicat cu gaz de la o butelie de aragaz.

“Erau două perechi de tineri care pregăteau Revelionul. Nici vorbă de tentativă de sinucidere sau ceva de genul acesta. Mama unuia dintre băieţi i-a dat sms şi a vorbit cu el”, a spus primarul.

El a precizat că anchetatorii au găsit în casă o sticlă de whisky care era consumată pe jumătate şi mai multe sticle cu sucuri, iar în imobil era un miros greu, cel mai probabil de la gaz.

Primarul a mai spus că în casă nu exista instalaţie de gaz, şi doar o butelie şi o sobă cu lemne.

El a precizat că la ora transmiterii acestei ştiri la faţa locului sunt aşteptaţi legişti de la Călăraşi pentru a ridica trupurile tinerilor pentru necropsie, al cărei rezultat va fi cunoscut cel mai probabil duminică.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi, Ramona Tudor, a declarat că tinerii au fost descoperiţi într-o cameră din locuinţă, unde a fost găsită şi o butelie de aragaz, la care era improvizată o instalaţie de încălzire.

Ea a precizat că la ora transmiterii acestei ştiri la faţa locului se află mai multe echipaje de poliţişti, pentru cercetări.

Purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi, Ovidiu Tătăranu, a declarat pentru că la ora 14.09 a fost primită o sesizare să se intervină în cazul a patru tineri “intoxicaţi cu o substanţă necunoscută”, înaintea sosirii echipajului ISU ajungând o echipă de la Ambulanţă care a constatat decesul celor patru tineri.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/descoperire-macabra-patru-tineri-cu-varste-intre-17-si-22-de-ani-gasiti-morti-intr-o-casa-din-oltenita_117120.html#ixzz2omhvQ4kO

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro