Connect with us

Uncategorized

PNL bagă rezervele în comisia anti-Băsescu.

Published

on

Conducerea PNL a decis, ieri, să susţină comisia parlamentară propusă de PSD în cazul achiziţionării de către Ioana Băsescu a terenului din Călăraşi. .”Suntem favorabili comisiei, dorim să se formeze această comisie.”, a anunţat liderul PNL, Crin Antonescu, la finalul unei întâlniri cu vicepreşedinţii partidului.

Cu toate acestea, PNL nu a nominalizat niciun parlamentar cu notorietate pentru a face parte din for. Locurile PNL din comisie vor fi ocupate de deputaţii Ioan Cupşa şi Traian Dobrinescu şi senatorul Mircea Dobra. Întrebat de ce liberalii nu au propus nume cu greutate pentru a face parte din comisie, Antonescu a preferat să dea un răspuns diplomatic. “Fiecare parlamentar liberal este un nume cu greutate pentru că altfel nu ar fi fost în Parlamentul României. Sigur că există nume mai celebre, dar nu este niciun fel de garanţie în această comisie, argumentele pentru care colegii au făcut aceste propuneri vor fi expuse când comisia se înfiinţa”, a comentat Antonescu.

Şeful PNL a susţinut că îşi menţine propunerea ca senatorul PSD Ilie Sârbu să fie preşedinte al acestei comisii. 
”Nu vreau să se interpreteze ca o presiune a mea asupra PSD. PSD decide. Eu am făcut propunerea şi, din punctul meu de vedere, rămâne cea mai bună formulă, dar nu decid eu”, a spus liderul PNL. 
Potrivit lui Antonescu, regulamentul comisiei şi alte lucruri care ţin de ea vor fi discutate şi cu social-democraţii, precum şi cu celelalte grupuri parlamentare.

Propunerea înfiinţării acestei comisii, făcută de PSD, a generat săptămâna trecută un scandal în USL, care s-a stins spre finalul săptămânii. Premierul Victor Ponta a anunţat că are acceptul liderului PNL, Crin Antonescu, dar acesta a dezminţit. Joi, Crin Antonescu a anunţat că liberalii sunt de acord, în principiu, cu înfiinţarea comisiei, dar a adăugat că PNL nu ia decizii la presiuni externe.
Sursa:http://www.romanialibera.ro/

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro