Connect with us

Local

Sărbătoare și Unitate: PNL Călărași Adresează Felicitări cu Ocazia Zilei Comunei Dorobanțu

Published

on

Sărbătoare la Dorobanțu: O Uniune Puternică în Zilele Comunei

Comuna Dorobanțu a fost în lumina reflectoarelor într-o zi de sărbătoare dedicată comunității. Primarul Vasile Stoica a dat startul evenimentului în prezența unor invitați de seamă, marcând o zi specială pentru locuitorii Dorobanțului.

Printre cei prezenți s-au numărat prefectul județului Călărași, Valentin Barbu, și deputatul Emil-Florian Dumitru, alături de primarii Vasilica Dobrescu și Niculae Eremia. Toți aceștia au transmis felicitări calde comunității Dorobanțu, subliniind importanța acestui moment unic.

Consilieri județeni, directori de instituții și colegi liberali s-au alăturat evenimentului, conturând o echipă solidă în spatele comunității. La finalul discursurilor, un strigăt comun de “La mulți ani, Dorobanțu!” a umplut aerul, simbolizând unitatea și determinarea pentru un viitor mai strălucitor.

Evenimentul a fost marcat și pe rețelele sociale cu hashtag-ul #echipă #PNLCălărași, subliniind angajamentul și colaborarea echipei liberale pentru binele comunității. Într-o atmosferă plină de bucurie și solidaritate, locuitorii și invitații au celebrat împreună această zi deosebită. La mulți ani, Dorobanțu!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro