Connect with us

Local

Senatorul Ciprian Pandea și echipa PNL anunță determinarea de a transforma Călărași cu un proiect revitalizant

Published

on

Senatorul Ciprian Pandea și echipa Partidului Național Liberal au exprimat în mod hotărât nevoia unei noi direcții administrative, bazată pe principiile liberale, pentru a corecta greșelile trecute și a revitaliza municipiul Călărași. Prin intermediul unei postări pe platforma de socializare Facebook, senatorul Pandea a evidențiat hotărârea lor de a se implica activ în progresul orașului și de a aborda cu determinare problemele existente.

“Municipiul Călărași are nevoie, din nou, de o administrație liberală care să repare tot ce nu a mers bine în ultimii ani”, a subliniat senatorul Pandea în postarea sa. Aceasta a fost susținută de determinarea lui și a echipei PNL, inclusiv de Alin Drăgulin, în a aduce schimbările necesare pentru a reda municipiului Călărași strălucirea și dezvoltarea de care are nevoie.

În această după-amiază, senatorul Pandea a socializat cu doamnele liberale, însoțit de Alin Drăgulin, pentru a discuta despre proiectele viitoare și pentru a înțelege nevoile și aspirațiile călărășenilor. Ei au subliniat importanța de a aduce în față comunității un proiect solid, care să răspundă nevoilor reale ale locuitorilor municipiului.

Mulțumirile au fost adresate Roxanei Natalia Pațurcă, Marianei Luca și Nicoleta Pauliuc, prietene și membre active în cadrul PNL, pentru implicarea și sprijinul lor în acest demers. Senatorul Pandea a exprimat, de asemenea, recunoștința față de toate membrelor și simpatizantelor PNL care au răspuns pozitiv invitației Organizației Femeilor Liberale Călărași.

Cu entuziasmul și angajamentul lor pentru Călărași, senatorul Ciprian Pandea și echipa PNL își propun să construiască un viitor mai bun pentru municipiu, bazat pe transparență, competență și implicare comunitară. #PNLCălărași devine un simbol al determinării lor de a aduce schimbările necesare și de a transforma orașul într-un loc mai prosper și mai atractiv pentru toți locuitorii săi.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro