Connect with us

Politica

SPRIJINIM SECTORUL CONSTRUCTIILOR, 5,2 miliarde de lei – PNL

Published

on

➡Venim cu soluții reale la problemele oamenilor și ale mediului economic, mai ales într-o perioadă atât de dificilă cum este cea pe care o traversăm.
✅Guvernul condus de premierul Nicolae Ciucă a reușit ca în decurs de o lună să aprobe cele mai multe din măsurile cuprinse în Programul #SprijinpentruRomânia.
➡Una dintre cele mai importante măsuri este cea prin care sunt ajustate contractele de investiții publice în derulare, finanţate din fonduri naţionale şi europene, ca răspuns la creşterea preţurilor la materiale, manoperă, transport şi utilaje.
Sunt puse la dispoziție 5,2 miliarde lei în acest an pentru susţinerea investiţiilor publice.
𝐈̂𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐟𝐞𝐥, 𝐬𝐞 𝐝𝐞𝐛𝐥𝐨𝐜𝐡𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐬𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐞 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐬̦𝐚𝐧𝐭𝐢𝐞𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐬𝐞, 𝐢𝐧𝐜𝐥𝐮𝐬𝐢𝐯 𝐝𝐢𝐧 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥 𝐂𝐚̆𝐥𝐚̆𝐫𝐚𝐬̦𝐢. 𝗣𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝗲 𝗮𝗳𝗹𝗮𝘁𝗲 𝗶̂𝗻 𝗱𝗲𝘀𝗳𝗮̆𝘀̦𝘂𝗿𝗮𝗿𝗲 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐏𝐍𝐃𝐋 𝐈𝐈 𝐬𝐚𝐮 𝐂𝐍𝐈 𝗽𝗼𝘁 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝘂𝗮 𝗳𝗮̆𝗿𝗮̆ 𝘀𝗶𝗻𝗰𝗼𝗽𝗲, 𝗱𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝘁𝗮̆ 𝗺𝗮̆𝘀𝘂𝗿𝗶𝗶 𝗮𝗱𝗼𝗽𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗚𝘂𝘃𝗲𝗿𝗻𝘂𝗹 𝗖𝗶𝘂𝗰𝗮̆.
ℹ Peste două treimi din măsurile prevăzute în pachetul #SprijinPentruRomânia sunt active și produc deja efecte. Valoarea totală a pachetului este de 17,3 miliarde de lei, iar valoarea măsurilor adoptate deja este de 11,5 miliarde de lei.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro