Connect with us

Stiri

Directorii de școli din zona Oltenița au semnat contractele de management/Urmează sesiunea a doua de concurs

Published

on

După ce la începutul acestei luni, în orașul Lehliu Gară, majoritatea directorilor și directorilor adjuncți de școli care au obținut funcțiile în urma concursului organizat toamna trecută au semnat contractile de management cu inspectorul școlar general prof. Roxana Natalia Pațurcă, a venit și rândul celor din zona Oltenița/
Marți, 11 ianuarie, conducerea ISJ Călărași s-a deplasat în Oltenița pentru ca directorii să își semneze contractele de management.
”Întâlnirea a avut loc la Sala de Ședințe a Primăriei Oltenița cu sprijinul domnului primar Milescu Costinel, fapt pentru care țin să îi mulțumesc!
Asigurându-i de tot sprijinul Inspectoratului Școlar Județean, le urez directorilor mult succes în noile funcții!”, a declarata prod. Roxana Natalia Pațurcă.

Următoare etapă a concursului de directori începe pe 17 ianuarie, iar cei care trec de probe vor putea fi numiți în 18 aprilie, a anunțat ministrul Educației Sorin Cîmpeanu în cadrul dezbaterii de la Palatul Cotroceni privind lansarea raportului despre „Educația privind schimbările climatice și mediul în școli sustenabile”, potrivit edupedu.ro.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro