Connect with us

Local

Guvernul semnează contracte de finanțare pentru dezvoltare în comunele Modelu și Sohatu prin programul Anghel Saligny

Published

on

Guvernul condus de premierul liberal Nicolae Ionel Ciucă a semnat contractele de finanțare pentru două noi obiective importante de dezvoltare în comunele Modelu și Sohatu. Președintele PNL Călărași, senatorul Ciprian Pandea, a anunțat într-o postare pe contul său de social media că prin programul Anghel Saligny vor fi asfaltați 11,3 km de străzi din satele Modelu și Tonea, valoarea proiectului fiind de aproximativ 18,5 milioane lei. În plus, la Sohatu, tot prin același program, se va reabilita și extinde sistemul de alimentare cu apă, cu 15 milioane de lei. Administrația liberală a comunei mai are acceptat spre finanțare un proiect de asfaltare a circa 8 km de străzi.

Senatorul Pandea a felicitat și a dorit succes primarilor Gheorghe Dobre și Cătălin Iordache, subliniind că vor continua să atragă finanțări pentru proiectele de dezvoltare ale administrațiilor locale.

Proiectul de dezvoltare prin programul Anghel Saligny este unul important pentru zonele rurale, unde accesul la infrastructură modernă poate aduce beneficii semnificative în dezvoltarea economică și socială a comunităților.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro