Connect with us

Local

PNL Călărași/ Președintele Pandea: ”Florin Cîțu nu a ținut cont de rezultatele noastre”

Published

on

Biroul Permanent Județean al PNL Călărași a decis, ieri 31. Martie , ca președintele filialei, senatorul Ciprian Pandea, să solicite convocarea ședinței extraordinare a Consiliului Național al partidului, pentru duminică, 3 aprilie 2022. CN va avea ca principal punct pe ordinea de zi convocarea Congresului Extraordinar al PNL.

Decizia PNL Călărași se dorește a fi un restart al partidului pentru îndeplinirea reformelor de care primarii, consilierii județeni și locali ai Partidului Național Liberal au nevoie pentru dezvoltarea localităților. Aceste reforme pot fi realizate numai prin sprijin guvernamental și prin găsirea celor mai bune soluții în interiorul PNL.

”Este nevoie urgent de acest restart, pe care îl vom da partidului împreună cu viitorul președinte, premierul Nicolae Ciucă. Nu ne mai permitem întârzieri, avem responsabilități în fața celor care ne-au votat.

Din păcate, încă președintele Florin Cîțu nu a ținut cont de rezultatele obținute de PNL Călărași, de tot suportul pe care organizația i l-a oferit. În acest moment, PNL Călărași are o reprezentare guvernamentală care nu oglindește rezultatele bune pe care le-am obținut la ultimul scrutin electoral, reprezentare ce nu poate susține, așa cum este necesar, toate proiectele primarilor noștri.”, a declarat președintele PNL Călărași, Ciprian Pandea.

PNL Călărași

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro