Connect with us

Local

Alin Drăgulin: Victorie răsunătoare a bunului simț în Consiliul Local

Published

on

“Victorie răsunătoare a bunului simț în Consiliul Local.

🏊🏻‍♂️Înțeleg ce înseamnă practicarea înotului și efectele benefice asupra sănătății din propria experiență. Am învățat să înot, în Borcea, la 14 ani. La 38 de ani, am început să cunosc acest sport cu adevărat, să înot în bazin, sub îndrumarea unui antrenor de club. În scurt timp am început să particip la competiții în aer liber.

⚕În același timp am început să am și primele analize medicale din care reieșea că sunt perfect sănătos (prima oară am crezut că este ceva greșit).

✅Practicat regulat, de la vârste fragede, înotul modelează într-un mod frumos viitorul adult.
Este recomandat totodată, pentru persoanele de toate vârstele, pentru efectele sale terapeutice.

❤De aceea mă bucur enorm, de fiecare dată, când văd călărășeni de toate vârstele înotând în bazinul deschis anul trecut.

🤦🏽‍♂️În loc să încurajeze mișcarea, într-o comunitate pe care ne-o dorim cât mai sănătoasă, actuala conducere a Primăriei a dorit transformarea bazinului construit de vechea administrație într-o utilitate nefrecventabilă, prin dublarea tarifelor existente.

🤝Am purtat discuții, premergătoare ședinței de Consiliu Local, cu consilierii liberali despre acest subiect.

🏛Colegul meu, consilierul local Doru Dincă, cunoscut iubitor al sportului din urbea noastră a susținut frenetic respingerea propunerii primarului. Împreună cu intervențiile unor consilieri locali, cum ar fi Alexandru Chiriță, Costin Mirescu și Călin Cătălin, a reușit să convingă Consiliul Local să voteze împotriva proiectului de hotărâre. Felicit consilierii locali pentru această decizie!

⚠️Altfel, tarifele propuse de conducerea primăriei ar fi fost duble față de cele din Slobozia, mult peste prețurile din bazinele olimpice, sfidau orice logică. (400 lei pentru 13 intrari de o oră, 200 lei pentru 6 intrari, jumătate din aceste tarife pentru copii și pensionari, 40 de lei o intrare de o oră).”

Alin Drăgulin – Președinte Organizația Municipală PNL Călărași

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro