Connect with us

Local

Deputatul Emil-Florian Dumitru: Agricultura românească – O poveste de pasiune și provocări

Published

on

Deputatul Emil-Florian Dumitru a împărtășit recent gândurile sale cu privire la viața fermierilor români într-o postare care subliniază atât bucuriile, cât și provocările acestui domeniu vital pentru economia țării.

În postarea sa, deputatul Dumitru a adus în prim-plan dificultățile cu care se confruntă fermierii, dar și satisfacția de a culege roadele muncii lor asidue. Acesta a anunțat cu mândrie că recoltarea grâului, orzului și rapiței a fost finalizată cu succes, cu toate că au avut de înfruntat o perioadă de secetă în ultima lună.

Cu toate acestea, deputatul a subliniat și problema prețurilor mici pe care fermierii le primesc pentru produsele lor, comparativ cu investițiile efectuate în dezvoltarea culturilor. Cu toate acestea, el a remarcat că fermierii români continuă să lucreze cu pasiune și dragoste pentru pământ, punând în prim-plan pasiunea și devotamentul față de agricultură, înaintea profitului.

Deputatul Dumitru a subliniat importanța diversificării culturilor și a dezvoltării zootehniei în agricultura românească. El a argumentat că România trebuie să renunțe la exportul de materie primă și să investească mai mult în producția internă de materie finită. Acesta a pledat pentru o finanțare mai bună a zootehniei, evidențiind că calitatea produselor românești este cheia pentru a satisface cerințele consumatorilor.

De asemenea, deputatul Dumitru a atras atenția asupra deficitului comercial din sectorul alimentar din România, care a crescut semnificativ în ultimul an, subliniind că este necesară o schimbare urgentă în abordarea politicilor de sprijin pentru agricultori. Acesta a concluzionat că agricultorii români nu au nevoie doar de sloganuri frumoase, ci de politici clare de sprijin, inteligență și patriotism real pentru a dezvolta sectorul agricol și pentru a reduce deficitul comercial.

În concluzie, deputatul Emil-Florian Dumitru a oferit o perspectivă sinceră și informată asupra agriculturii din România și a subliniat necesitatea unei abordări mai proactive pentru a sprijini fermierii și pentru a dezvolta industria agricolă a țării.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro