Connect with us

Stiri

Senatorul Ciprian Pandea Felicită Primăria Oltenița pentru Succesele Obținute în Accesarea Fondurilor Europene

Published

on

Senatorul Ciprian Pandea a făcut recent o postare pe Facebook în care a lăudat administrația locală din Oltenița pentru eforturile lor în accesarea fondurilor europene și pentru numeroasele contracte de execuție semnate în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

În mesajul său, senatorul Pandea a subliniat că, deși nu a avut șansa de a discuta personal cu foarte mulți cetățeni din Oltenița în acest mandat, a fost mereu alături de primarul Costinel Milescu în fiecare moment important al administrației locale. Acest sprijin acordat de senator a constat în susținerea echipei primăriei cu resursele disponibile și în bucuria pe care fiecare reușită a administrației a adus-o și lui personal.

Senatorul Pandea a recunoscut, totodată, că ceea ce uneori este perceput ca succes din perspectiva administrației poate părea pentru cetățeni doar un alt anunț cu termene amânate. El a subliniat că procesul de accesare a fondurilor europene sau naționale implică respectarea riguroasă a procedurilor legale și că etapele nu pot fi accelerate, indiferent cât de mult și-ar dori oamenii să vadă proiectele de dezvoltare locală demarate rapid. Cu această ocazie, senatorul a cerut cetățenilor răbdare și înțelegere pentru aceste procese complicate.

Cu mândrie, senatorul Pandea a menționat că echipa primăriei din Oltenița a reușit să acceseze în mod eficient fondurile PNRR, ceea ce a dus la faptul că Oltenița se află în fruntea unui clasament național în ceea ce privește numărul de proiecte cu finanțare europeană semnate. Mai mult, primăria a obținut recent contracte de execuție pentru reabilitarea termică a mai multor blocuri și a unei unități de învățământ.

Senatorul Pandea a subliniat, de asemenea, că Primăria Oltenița are în prezent semnate 10 contracte de execuție în valoare de peste 8,5 milioane de euro pentru reabilitările termice ale mai multor obiective, inclusiv liceul Ion Ghica și mai multe blocuri din oraș. El a asigurat că lucrările vor demara în curând și a transmis un mesaj de încurajare primarului Milescu și echipei sale, urându-le spor în continuare în activitatea lor.

La finalul postării, senatorul Pandea a adresat un apel către cetățenii oltenițeni, îndemnându-i să rămână implicați și să urmărească evoluția proiectelor locale, subliniind importanța dezvoltării comunității și a colaborării dintre administrație și cetățeni.

Această postare de pe Facebook reflectă angajamentul senatorului Ciprian Pandea pentru dezvoltarea orașului Oltenița și pentru sprijinirea eforturilor administrației locale de a accesa fonduri europene și naționale în beneficiul comunității.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro