Connect with us

Local

Deputatul Emil-Florian Dumitru în mijlocul fermierilor la Agri Planta

Published

on

Deputatul Emil-Florian Dumitru a participat ieri la cea de a 11-a ediție a Agri Planta, cel mai mare târg de utilaje agricole din România, unde a avut ocazia să discute cu fermierii despre aspecte legate de utilaje, culturi și creșterea animalelor. Evenimentul de referință are loc în județul Călărași, la Fundulea, zona unde se află cel mai mare institut de cercetare agricolă din țară.

Desfășurându-se până duminică, târgul reprezintă o oportunitate pentru cei interesați să descopere expoziția de utilaje agricole și expoziția de animale. Emil-Florian Dumitru încurajează vizitatorii să participe cu încredere, aducându-și propria experiență de fermier, președinte al Pro Agro (cea mai mare federație de fermieri), secretar de stat și deputat în Comisia de Agricultură.

Deputatul consideră că este esențial ca politicienii care dezvoltă și votează politici în domeniul agriculturii să se întâlnească frecvent cu fermierii și agricultorii. Aceștia, mai mult decât oricine, au o perspectivă reală asupra problemelor și oportunităților din domeniu și pot oferi soluții pertinente. Emil-Florian Dumitru subliniază importanța implicării statului român în sprijinirea fermierilor și în evitarea obstacolelor administrative care le-au afectat activitatea, cu precădere în ultima perioadă.

Prezența deputatului Emil-Florian Dumitru la Agri Planta reprezintă un exemplu de angajament și implicare în dezvoltarea agriculturii românești, fiind un politician dedicat înțelegerii și susținerii nevoilor fermierilor. Prin dialogul constant cu aceștia, Emil-Florian Dumitru își propune să contribuie la îmbunătățirea mediului agricol și la crearea unor politici eficiente care să sprijine dezvoltarea acestui sector vital pentru economia țării.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro