Connect with us

Stiri

Ioan Pușcașu, vicepreședinte OSNL pe domeniul Agricultură

Published

on

Luni, 8 Mai, a avut loc Congresul Organizației Seniorilor Liberali (OSNL) la prestigiosul Palat al Parlamentului, eveniment la care Organizația Județeană Călărași s-a remarcat prin prezența celor 25 de delegați. În cadrul acestui congres, s-a ales noua conducere a OSNL, iar una dintre marile reușite a fost numirea colegului nostru, Ioan Pușcașu, în funcția de vicepreședinte la nivel național pe domeniul Agricultură.

Această recunoaștere a muncii și dedicării de-a lungul anilor în slujba partidului și a comunității, reprezintă o realizare remarcabilă pentru Ioan Pușcașu și pentru Organizația Județeană Călărași a Seniorilor Liberali. Poziția de vicepreședinte la nivel național pe domeniul Agricultură îi oferă oportunitatea de a aduce contribuții semnificative în dezvoltarea și promovarea politicii agricole în cadrul partidului.

Felicitările noastre se îndreaptă către noua conducere a OSNL, care prin alegerea lor arată încrederea în capacitatea și experiența membrilor săi de a conduce și influența deciziile importante ale organizației. Prin numirea lui Ioan Pușcașu într-o poziție atât de importantă, se recunoaște expertiza și competența acestuia în domeniul agriculturii, dar și implicarea sa activă în dezvoltarea sectorului și în promovarea valorilor liberale.

Colegul nostru Ioan Pușcașu are toate calitățile necesare pentru a-și îndeplini cu succes noul mandat. Experiența sa vastă și cunoștințele profunde în domeniul agricol vor contribui la dezvoltarea unor politici eficiente și adaptate nevoilor agricultorilor și producătorilor din România. Suntem încrezători că, în această nouă poziție, Ioan Pușcașu va reprezenta cu demnitate interesele agricultorilor și va contribui la promovarea dezvoltării sustenabile a acestui sector vital pentru economia țării.

Prin urmare, felicităm din inimă noulă conducere a Organizației Seniorilor Liberali și, în mod special, colegul nostru Ioan Pușcașu pentru numirea sa în funcția de vicepreședinte la nivel național pe domeniul Agricultură. Îi dorim mult succes în noul său mandat și suntem convinși că va aduce o contribuție valoroasă la dezvoltarea și progresul organizației și a României în ansamblu.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro