Connect with us

Local

Senatorul Ciprian Pandea laudă performanțele administrației din #Mitreni

Published

on

Printr-o postare pe Facebook, Senatorul Ciprian Pandea a adus laude administrațieilocale din #Mitreni, care, în doar jumătate de mandat, a reușit să obțină rezultate remarcabile. Postarea sa evidențiază realizările semnificative ale acestei administrații în gestionarea datoriilor, implementarea proiectelor de dezvoltare cu finanțare europeană și națională, precum și accentul pus pe respectarea cetățeanului și prioritizarea educației pentru viitorul comunității.

Senatorul Pandea menționează că administrația locală din #Mitreni a reușit să plătească datoriile moștenite, care erau mari și care blocau accesul la fondurile europene. Această reușită a permis comunității să beneficieze de finanțare pentru proiecte de dezvoltare, aducându-le la maturitate și contribuind astfel la progresul localității.

De asemenea, senatorul Pandea evidențiază faptul că administrația locală a acordat o atenție deosebită cetățeanului, respectându-i drepturile și nevoile. În același timp, s-a pus un accent deosebit pe educație, recunoscând importanța acesteia pentru viitorul comunității. Prin implementarea proiectelor de dezvoltare, finanțate atât din surse europene, cât și naționale, administrația din #Mitreni a creat oportunități și a contribuit la creșterea calității vieții locuitorilor.

În cadrul postării, senatorul menționează și despre o întâlnire cu cetățenii, inițiată de primarul Ciprian Panait, la care au răspuns prezent și alți oficiali importanți, precum deputatul Emil-Florian Dumitru, directorul general al AFIR, George Chirita, și primarul localității Ștefan cel Mare, Nicolae Pandea. Această întâlnire a avut scopul de a discuta cu cetățenii și de a asculta nevoile și sugestiile lor pentru a continua progresul și dezvoltarea comunității.

În finalul postării, senatorul Ciprian Pandea felicită administrația locală din #Mitreni pentru rezultatele obținute și transmite încredere în continuarea acestui parcurs de succes. Realizările lor reprezintă un exemplu demn de urmat pentru alte comunități și demonstrează că o administrație eficientă și dedicată poate aduce schimbări semnificative într-un interval de timp relativ scurt.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro