Connect with us

Politica

Administrațiile călărășene accelerează dezvoltarea prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny

Published

on

În efortul lor de a aduce progres și dezvoltare în localitățile lor, administrațiile călărășene continuă să semneze contracte de finanțare în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny. De data aceasta, doi primari liberali au obținut succesul în finalizarea tuturor pașilor necesari pentru a accesa finanțare guvernamentală și au semnat contracte importante pentru proiecte de dezvoltare locală.

Primăria Budești se bucură de o veste bună pentru locuitorii satului Buciumeni, deoarece au obținut finanțare pentru implementarea unui sistem nou de apă potabilă. Valoarea contractului de finanțare se ridică la aproximativ 5,4 milioane de lei, iar acest proiect va asigura o sursă de apă de calitate pentru comunitatea locală.

În același timp, Primăria Dragalina a obținut finanțare pentru două proiecte majore de infrastructură. Primul dintre ele este reabilitarea și modernizarea drumurilor din Drajna Nouă, proiect evaluat la aproximativ 5,5 milioane de lei, care va îmbunătăți semnificativ accesibilitatea și siguranța în zonă. Al doilea proiect vizează extinderea rețelei de canalizare menajeră și modernizarea stației de epurare, cu o valoare de aproximativ 8,8 milioane de lei, ceea ce va contribui la îmbunătățirea calității mediului înconjurător și la creșterea confortului locuitorilor.

Aceste realizări au fost posibile datorită eforturilor primarilor Mihai Ilie și Gabriel Stanciu, care au gestionat cu succes toate etapele necesare pentru accesarea fondurilor guvernamentale. Ei merită felicitări pentru angajamentul și determinarea lor de a aduce dezvoltare și progres în localitățile pe care le reprezintă.

Comunitatea călărășeană este încântată de aceste vești și își exprimă speranța că implementarea proiectelor va avea succes. Acesta este doar încă un pas înainte în dezvoltarea și modernizarea județului Călărași. Continuăm să ne dezvoltăm împreună și să facem Călărașiul un loc mai bun pentru toți locuitorii săi.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro