Connect with us

Stiri

Trei comune liberale din județul Călărași primesc finanțare pentru investiții în PNRR

Published

on

Ministrul Dezvoltării a semnat contractele de finanțare pentru trei administrații liberale din județul Călărași, prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Comunele Borcea, Mitreni și Radovanu vor primi finanțare pentru următoarele investiții: extinderea rețelei de supraveghere video în Borcea, realizarea Planului Urbanistic General în Mitreni și un sistem de supraveghere video, rețea wi-fi publică și sistem de stocare a datelor în primăria din Radovanu.

Valoarea finanțării este de 598,058.82 lei pentru Borcea, 1,163,381.69 lei pentru Mitreni și 435,609.72 lei pentru Radovanu.

Aceste investiții reprezintă un pas important în dezvoltarea infrastructurii și modernizarea serviciilor publice din aceste comunități. Administrațiile liberale din cele trei comune vor avea mult succes în implementarea acestor proiecte.

Proiectele sunt parte din portofoliul administrației liberale din județul Călărași și demonstrează angajamentul lor în continuarea dezvoltării comunităților prin finanțare externă.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro