Connect with us

Local

Monica Silvia Ceausescu: Multumesc fiecărui cetățean care a participat azi la dialogul deschis fata de problemele noastre

Published

on

Am discutat #proiectele de #dezvoltare ale comunității noastre. Cei prezenti au fost interesati de schimbul de opinii fata de problemele pe care le întâmpina majoritatea cetățenilor,acestea fiind legate de:

Am discutat #proiectele de #dezvoltare ale comunității noastre.

Cei prezenti au fost interesati de schimbul de opinii fata de problemele pe care le întâmpina majoritatea cetățenilor, acestea fiind legate de:

📌#curatenia comunei și a modului de ridicare a gunoiului menajer de către firma de salubrizare;📌#igienizarea locurilor intravilane care sunt abandonate de mulți ani și cu acordul proprietarilor cedarea dreptului de a fi folosite de către ceilalti cetățeni/ vecini prin cultivarea acestora și menținerea locului curat!

📌realizarea șanțurilor de scurgere și implicit schimbarea unor țevi in vederea evacuarii apei!

📌identificarea străzilor care necesita întreținere și reparatii!

🤝Voi lua #măsurile necesare pentru a găsi #soluțiile urgente la cele discutate azi însă îmi doresc in primul rand o mai mare #implicare din partea serviciului de resort dar și din partea cetățenilor care pot contribui la o #comuna #curata!

‼️De asemenea, fac apel la #Consilierii #locali sa realizeze întâlniri cu cetățenii ,sa meargă pe teren sa identifice problemele acestora pentru a le discuta punctual in cadrul ședințelor de consiliu!

☑️Dialogul permanent cu cetățenii este important pentru mine și va asigur ca #impreuna vom identifica cele mai bune soluții la problemele nerezolvate.

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro