Connect with us

Stiri

Cuza Voda se modernizeaza cu sistem de iluminat public mai eficient energetic

Published

on

Stimați cetățeni,
Vreau sa împart cu dumneavoastră bucuria aprobarii spre finanțare a #proiectului privind “Modernizarea sistemului de iluminat public in comuna Cuza Voda” , cu un #impact major in #scăderea facturilor de #energie electrică!
Proiectul a fost depus in sesiunea din Octombrie 2021 in cadrul Programului de Iluminat Public cu o valoare de 1000 000 lei.
Din totalul de 470 de proiecte aprobate la nivel național, doar 4 sunt din județul Calarasi!
Prin acest proiect, se vor înlocui corpurile de iluminat existente care au un consum ridicat de energie electrică cu corpuri de iluminat cu LED, sau în situația în care stâlpii de pe tronsonul respectiv nu sunt echipați cu corpuri de iluminat sau acestea sunt deteriorate/nefuncționale se va completa sistemul de iluminat public existent cu corpuri de iluminat cu surse LED.
De asemenea, se vor achiziționa și instala sisteme de telegestiune aferente acestui obiectiv de investiții.
Prin implementarea noilor tehnologii, vom obține o reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră, precum și a cheltuielilor pentru iluminatul public.
#Dezvoltarea comunității noastre utilizând toate oportunitățile de finanțare reprezinta #prioritatea noastră!
Multumesc tuturor celor care ne susțin in ceea ce facem, multumesc echipei mele și fiecarui locuitor din Cuza Voda, pentru încredere!
Al dumneavoastră primar,
Monica Silvia Ceausescu
#AFM #IluminatPublic #EficientaEnergetica

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro