Connect with us

Local

Curatenia de Toamna in Cuza Voda

Published

on

Stimați cetățeni,
💯 Imi plac oamenii gospodari, sa văd curățenie in curte și in fata portii cetățenilor este o bucurie pentru mine și reprezinta cartea de vizita a fiecăruia dintre noi!
📝 De la preluarea mandatului, mi- am propus sa schimbam aspectul comunei noastre și prin plantarea florilor atat pe strada Calea Calarasi și Strada Cuza Voda, urmând apoi și pe celelalte străzi!
Sunt bucuroasa ca am găsit aceeași deschidere din partea tuturor : personalul primăriei Cuza Voda si a oamenilor!
🤝 Incurajam #spiritul #civic si vă invitam să depunem împreună puțin efort de toamnă pentru a ne bucura la primăvară !
Ne-am propus să reușim plantarea de butași de trandafiri iar la primăvara vom continua cu plantarea plantelor perene!
‼️ Prin această acțiune vrem să punem amprenta personală cu resurse proprii punând preț pe efortul fiecăruia dintre noi pentru starea de frumos și grație care să ne caracterizeze vreme îndelungată.
Noi am început acțiunea și vă rugam pe cei care aveți trandafiri în grădinile proprii să ne ajutați în recoltarea butașilor (plante mama ) pentru înmulțirea acestora cu sticlă de plastic. Noi îi fasonăm, îi tratăm pentru stimularea inradacinarii și îi plantam!
📣 Deci, CINE NE AJUTA?
➡️ Domnul viceprimar Marinciu Adrian și- a luat angajamentul acestei acțiuni și va rog sa îl contactați daca doriți sa ne oferiți butasi de trandafiri/ iedera/ semințe de flori sau orice alte flori din gospodăria dumneavoastră!
Număr telefon: 0727 553 269!
🤝 Ne înclinam deja in fata domnilor/ doamnelor: Mihalache Dumitra,Ivan Mariana,Bucur Georgeta, Ciobanescu Florența,Elena Anton,Brici Mihai,Zainea Nicolae și Nedelcu Floarea pentru implicare!
🌺🌸🪴 Prin unitate și implicare, Cuza Voda infloreste!

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro