Connect with us

Stiri

Monica Silvia Ceauşescu: “Indemnul nostru este să fiți SMART și sa faceți autorecenzarea online”

Published

on

Stimați cetățeni, 📣

Din data de 14 Martie 2022 începe Recensământul Populației si Locuințelor, in toată țara!

🙏🤝 Indemnul nostru este să fiți SMART și sa faceți autorecenzarea online. Acesta este primul recensământ organizat integral în format digital, cu asigurarea confidențialității și protecției totale a informațiilor.

Fiecare persoană, indiferent de cetățenie, cu reședința obișnuită în România, (care trăiește pe teritoriul României pentru o perioadă de cel puțin 12 luni) se poate autorecenza în perioada 14 martie- 15 mai !

‼️ Va rog sa realizați autorecenzarea cu informații corecte întrucât aceste informații vor influența radical următorii 10 ani din punct de vedere al:- finanțărilor pe care le vom primi de la guvernul României și din Uniunea Europeană;- Suma prealocata a proiectelor la nivel de UAT -uri;

Procesul este simplu și se poate realiza de pe orice dispozitiv electronic (telefoane inteligente, tablete, laptopuri, calculatoare etc.).

❗Iată trei motive pentru care merită să te autorecenzezi: ☑️ Poți completa formularul oricând, din confortul casei tale;

☑️ Vei beneficia de o zi liberă plătită, indiferent dacă lucrezi în mediul public sau privat;

☑️ Este o metodă rapidă și simplă;Participă la recensământ!

Accesează – www.recensamantromania.ro ;https://www.recensamantromania.ro/…/cum-sa-te… – și urmează pașii autorecenzării!

Persoanele care nu dețin dispozitive electronice sau nu știu să le utilizeze vor putea face autorecenzarea online asistate de recenzori.

❗Dacă aveți nevoie de suport pentru autorecenzarea online, vă rugăm să contactați recenzorii stabiliți la nivelul comunei:

📌 Claudia Popa – pentru satele Cuza Voda și Calarasii Vechi! (telefon: 0725 190 164) pe care o găsiți la următoarele locații:Primaria Cuza Voda: luni- vineri -9.00- 13.00; 14.00-19.00- magazinul de furaje din intersecția strada Cuza Voda și 1 Mai!

📌 Bogdan Vitman– pentru satul Ceacu și Cuza Voda (telefon: 0726 530 726)Iar locațiile sunt:

Primaria Cuza Voda: luni- vineri -9.00- 13.00; 14.00- 20.00 – Magazin vis a vis de Sala de ședințe a consiliului local din Ceacu!

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro