Connect with us

Local

Mulțumesc colegilor din primărie, pentru promptitudinea de care dau dovada- Ilie Mihai -Primar oras Budesti

Published

on

Mulțumesc colegilor din primărie, pentru promptitudinea de care dau dovada și d-lui Vice Matei Ionel ptr implicarea și coordonarea activităților de curățenie din or Budești și sateleAprozi,Gruiu și Buciumeni.

“Bună ziua, dragi Budesteni! Vreau să vă spun că încă de dimineață lucrăm la curățenia de toamnă a orașului Budești. Vedeti si dumneavoastra utilajele noastre, muncitorii. Ne am apucat de curățarea șanțurilor dinspre Vasilați spre Budești.

Ne am apucat să facem și fostul trotuar care actualmente erea ocupat. Da, de mâine vom veni cu drujbele să tăiem toți pomișori ăștia. Știți ca aici era o pădure foarte deasă vedeti și dumneavoastra cum arată acum,  în incinta fostului cămin de bătrâni.

 

Fac apel la cetățenii din Budești, uitați toate crăcile astea care se scot. Puteți să veniți să vi le luați ca lemn de foc, vedeți și dumneavoastră, se pot recupera din ele foarte multe.

Vrem să mergem cu curățenia până la stația de apă și fac apel la  celor din orașul Budești.

Am o rugăminte la dumneavoastră să nu mai aruncați gunoaiele la întâmplare. Da? Știți zilele când vine mașina de la Iridex? Vă rog mult de tot. Tomberoane saci, sau ce aveti si dumneavoastră să vină să le ridice. Vă rog mult de tot. Fără gunoaie. Da, vreau Bucureștiul nostru să fie curat.

Vă mulțumesc mult! ”

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro