Connect with us

Local

Polițiștii de frontieră, în alertă pentru asigurarea siguranței în minivacanța de Ziua Copilului și Rusaliile Ortodoxe

Published

on

Polițiștii de frontieră din Serviciul Teritorial Călărași își desfășoară misiunile cu responsabilitate și eficiență în perioada minivacanței de Ziua Copilului și Rusaliile Ortodoxe. Obiectivul lor principal este fluidizarea traficului în punctele de trecere a frontierei și întărirea dispozitivului de supraveghere și control la frontiera de stat. Aceste acțiuni sunt realizate în colaborare cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, având ca scop asigurarea ordinii și siguranței publice în zona de competență, precum și prevenirea și combaterea migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere.

Până în prezent, Punctul de Trecere a Frontierei Călărași funcționează în condiții normale, fără a se înregistra timpi mari de așteptare pentru autovehicule și persoane. Cu toate acestea, polițiștii de frontieră sunt pregătiți să suplimenteze arterele de control, în funcție de necesități, pentru a gestiona traficul în mod eficient și a asigura o traversare rapidă și sigură a frontierei.

Pe durata minivacanței, polițiștii de frontieră mențin o comunicare constantă cu autoritățile de frontieră din țările vecine, în scopul luării de măsuri comune pentru gestionarea traficului și asigurarea siguranței la frontieră.

Pentru a evita aglomerările și întârzierile, se recomandă călătorilor să verifice valabilitatea documentelor de călătorie înainte de plecare și să se asigure că acestea sunt pregătite corespunzător pentru controlul de frontieră. Utilizarea tuturor punctelor de trecere a frontierei deschise traficului internațional și consultarea aplicației Trafic Online, disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, pot oferi informații actualizate cu privire la situația traficului.

Polițiștii de frontieră din Călărași rămân mobilizați și pregătiți să asigure siguranța și fluența traficului în această perioadă de minivacanță, contribuind la o călătorie plăcută și în siguranță pentru toți cetățenii.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro