Connect with us

Local

Investiții prin programul național Anghel Saligny 201 miliarde lei – asfaltare si înființare sisteme de apă potabilă in orasul Budesti

Published

on

Prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, a aprobat pentru orașul Budești și satele Aprozar, Gruiu și Buciumeni, alocarea sumelor pentru lucrări de investiții în localitatea noastră. Privind înființarea de sisteme de apă potabilă în satele Aprozi, Gruiu si Buciumeni, precum și reabilitarea de drumuri de interes local în orașul Budești și satul Gruiu, vorbim de prima fază.

Precizăm faptul că aceste investiții au fost aprobate de către Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, ca urmare a depunerii unor proiecte de către primarul orașului Budești, întocmită cu sprijinul aparatul de specialitate al primarului și cu ajutorul lui, domnul viceprimar.

Vă prezentăm sumele alocate de către Guvernul României pentru fiecare localitate în parte.

Aprozi 79 de miliarde de lei vechi pentru înființare sistem de apă potabilă cu stație.

Gruiu 60 de miliarde lei vechi pentru înființare sistem apă potabilă.

Buciumeni 54 de miliarde lei vechi pentru înființare sistem apă potabilă.

Budești satul Gruiu opt miliarde lei vechi reabilitare drumuri de interes local.

 

„Dragi cetățeni. Vă mulțumesc pentru sprijinul acordat și vă asigur pe toți de respectul meu și al domnului viceprimar.

 

Vreau să vă spun că în prima fază de depunere am reușit, prin Guvernul României sa ne acorde aceste sume de bani. Aceste sume care nu erau necesare pentru localitatea noastră. Vreau să i mulțumesc pe această cale și domnului senator Ciprian Pandrea si tuturor colegilor din primărie care ne au ajutat să ducem la îndeplinire aceste depuneri de proiecte care, după cum ați observat și dumneavoastră, și era postat pe diverse ziare sau televiziuni locale sau județene ati vazut foarte bine că acești bani au venit numai la noi la Budești, această sumă au fost împărțiți în mod egal în toate localitățile din județul nostru.

 

Vreau să vă spun încă o dată mulțumesc Guvernului României, care la ora actuală este la guvernare, Partidul Național Liberal și Partidul Social Democrat. Le mulțumesc că s au gândit și la noi la localitatea noastră din orașul Budești și vreau să vă asigur că vor mai veni bani. Vor mai veni bani, pentru că noi am dorit să aducem Budești pe culmi înalte și cu ajutorul dumneavoastră să ducem  budestiul spre o viață mai bună și un trai mai bun. „

A declarat primarul Ilie Mihai intr-o conferinta de presa pentru Radio TV Oltenita

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro