Connect with us

Educatie

ZILELE COMUNEI MITRENI 11-12 iunie 2022

Published

on

Au fost două zile de sărbătoare, în Comuna Mitreni, presărate cu momente artistice și sportive frumoase și cu capriciile vremii care ne-au dat multe emoții. Am reușit să trecem cu bine peste toate și sperăm că am reușit sa vă oferim două zile de bucurie.
Pentru realizarea în bune condiții a acestui eveniment a fost munca unei echipe întregi!
Vreau să mulțumesc tuturor angajaților primăriei Mitreni care au lucrat de la primele ore ale dimineții până noaptea târziu, mulțumesc colectivului de cadre didactice, mulțumesc copiilor care au pregătit momente extraordinar de frumoase la serbarea de final de an, mulțumesc invitaților noștri, mulțumesc artiștilor care au fost prezenți pe scena noastră, mulțumesc organelor de polititie, jandarmerie, pompieri care au asigurat ordinea și siguranța acestui eveniment, mulțumesc sponsorilor acestui eveniment, mulțumesc prietenilor care ne au acordat o mână de ajutor, vă mulțumesc dumneavoastră celor care ați luat parte la eveniment.
Vă mulțumesc TUTUROR și vă asigur de întreg respectul și aprecierea mea!

” Bună ziua! Dragi prieteni! Mulțumesc în primul rând că v-ati  făcut timp să participați la zilele localității noastre, chiar dacă vremea nu ne este foarte favorabilă astăzi, eu zic că nu este un impediment să mergem mai departe și să sărbătorim așa cum trebuie, mulțumesc cadrelor didactice implicate în programul școlar doresc success, elevilor de clasa a VIII a, care pentru următorul moment o să facă încă un pas in viata să urce pe treapta vieții, dumneavoastră, să fiți mândri de ei, să i sprijini să ii ajute dumnezeu, sa aiba o cale usoara si sa le fie bine. Mi aș fi dorit să fim în număr mult mai mare. Poate ne ajută vremea și o să țină cu noi, sa speram ca nu o sa fie chiar atât de multă ploaie .Mulțumesc invitatilor care astăzi ne au onorat cu prezența la Zilele localității noastre și va doresc inca o data petrecerile frumoase doua zile de vie bună, să fie frumos și succes. Dumnezeu să ne ajute să ne ocroteasca, multă sănătate va doresc !

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro