Connect with us

Local

George Chirita, cere explicații operatorului EcoAqua, cu privire la noilor tarife practicate de la 1 August

Published

on

📄Liderul consilierilor județeni ai Partidului Național Liberal, George Chirita, cere explicații operatorului de apă și canalizare cu privire la modul de stabilire al noilor tarife practicate de EcoAqua de la 1 August.
”Nu pot să fiu de acord cu această creștere de preț la apă, eu în ședința premergătoare a ultimei ședințe ordinare a Consiliului Județean Călărași, în cea de comisii, am cerut un punct de vedere clar conducerii EcoAqua cu privire la noile tarife, dar și cu privire la pierderile înregistrate. Domnul director a venit în fața Consiliului județean, ne-a expus termenii contractului care s-a semnat și niște baze care s-au luat în vederea stabilirii acestor prețuri. Eu i-am cerut ca la viitoarea ședință să ne prezinte concret, pe fiecare localitate, despre ce sume care se vor investi, pentru că este vorba de un proiect foarte mare, dar și baza scrisă luată în vedere la acest preț. Va fi o ședință extrem de interesantă, să o urmăriți. Am rămas neplăcut surprins că majoritatea dintre dumneavoastră, jurnaliștii, nu sunteți invitați la ședințele de Consiliului județean pentru ca aceste informații, din această zonă, să ajungă mai bine și mai repede la populație. Vă fac, astfel, o invitație de a participa la ședințele următoare.”, a declarat George Chiriță, vineri, 29 Iulie, intr-o conferință de presă la sediul PNL Călărași.
❗️Facem precizarea că începând cu 1 August, noile tarife practicate de Ecoaqua sunt: apă potabilă – 7,6518 lei cu TVA/mc ( creștere de la 4,9704 lei cu TVA/mc); canalizare – 6,3002 lei cu TVA/mc (creștere de la 4,1638 lei cu TVA/mc).

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro