Connect with us

Stiri

PSD Călărași continuă atacurile în interiorul Coaliției

Published

on

A pierdut, la negocierile naționale, funcția de prefect al județului Călărași și de atunci PSD Călărași, prin “vocea” unui personaj controversat, continuă cu atacurile la adresa celor cu care formează o coaliție.

Miercuri, 12 ianuarie 2021, Guvernul României a numit, la Călărași, doi noi subprefecți social-democrați.

Într-o maniera eleganta, liberalul Nicolae Dumitru a ieșit cu un mesaj de mulțumire pentru toți cei cu care a colaborat în ultimii doi ani de mandat ca subprefect, lăsând sa se înțeleagă totuși ca va rămâne în echipa prefectului Valentin Barbu.

Aseară, pe o rețea de socializare, administratorul public al municipiului Călărași, Eduard Grama, a ieșit cu atacuri la adresa liberalilor, atacuri preluate de presa de casă și prezentate ca “știre”. Nu este pentru prima dată când cel menționat nu tine cont de coaliția de guvernământ. Imediat după ce la nivel național, PNL și PSD au ieșit cu protocolul semnat pe prefecți și subprefecți, același gen de atacuri a venit din partea PSD Călărași.

Fostul subprefect Nicolae Dumitru a reacționat după atacurile lui Grama lăsând să se înțeleagă printr-un mesaj postat, că motivul ieșirilor este legat de faptul ca social-democratului i s-ar fi promis funcția de prefect, pe care nu a reușit sa o obțină, pierzând în fata liberalului Valentin Barbu.

“Grama, după ce a văzut două filme, a gândit că este oportun, în condițiile alianței politice actuale, să arunce încă un atac la adresa mea și a prefectului județului. Acest Margareta Nistor de Călărași ne spune, cu jind, că ceva îl atrage: “prin maldărul de gunoaie, ferestre sparte, elemente arhitecturale unice și valoroase, dar distruse, ceva atrage: scaunul prefectului.”
Trebuie înțeles: supărat că nu a primit postul de Prefect, așa cum i-a promis “Nașul” Județului, își petrece ziua complotând.
Țipă strident prin presa aservită, e gâtuit și hipersalivează, așa cum o face personajul din “Nașul” care îi seamănă leit, adică Fredo: “pot să fac lucruri! Sunt deștept! Nu cum zice toată lumea că sunt prost! Sunt deștept și vreau respect!”
Dar viața bate filmul. Iar în viață, șmecheria, ocolirea legii și instigarea la fapte reprobabile se plătesc”, a scris Dumitru.

Atacul lui Eduard Grama:
“Scaunele Prefecturii

Palatul Administrativ al județului Călărași arată deplorabil.
Nu de ieri sau de azi. De peste 30 de ani.
După Revoluția din 1989, doar câțiva ani și-a mai păstrat din strălucire.
Prin maldărul de gunoaie, ferestre sparte, elemente arhitecturale unice și valoroase, dar distruse, ceva atrage: scaunul prefectului.
Și cele două ale subprefecților.
Râvnite de unii și ținute cu dinții de alții.
Astăzi PSD Călărași a anunțat că își va instala doi subprefecți.
Virgiliu Diaconu, fost secretar al organizației social-democrate călărășene, membru activ, și Eugen Ilie, tânăr “crescut” de PSD Călărași și cu diploma de bacalaureat la zi.

Ei vin la Prefectură de mâine!

Cine pleacă?
Pleacă acasă, în concediu postmaternal Niculae Dumitru, zis Altar, fost inspector șef adjunct al ITM și apropiat al deputatului Dan Motreanu. Un preaînfocat liberal care a reușit performanța de a termina facultatea înaintea liceului (un Benjamin Button de Odobescu) dar și de a-și hărțui adversarii politici, în campania de la locale.
Și bonus! Vânzător de pepeni fără dop!

Ne scrie “distinsul” pe rețeaua de socializare că, probabil, îl vom vedea tot în echipa prefectului Valentin Barbu, sperând la postul de secretar general al Prefecturii.
Funcție care îi vine ca mănușă după ce a terorizat juriștii din instituție, amenințându-i să conteste orice hotărâre a Consiliului Județean Călărași.

Tot Niculae Dumitru m-a amenințat în timpul unei conferințe de presă chemându-mă la o “întâlnire ca băieții”,
atunci când i-am demascat în fața presei studiile făcute într-o ordine demnă de mașina timpului.

Valentin Barbu rămâne! Trist…
Și odată cu domnia sa rămân orgoliile, directivele de partid, frustrările personale, neîmplinirile de candidat.

Și mai rămân oamenii.
Care așteaptă ca politica să se transforme peste noapte.
Exact ca Pretty Woman! “.

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro