Connect with us

Uncategorized

Nicolae Dumitru: ”Viitorul meu profesional mă va găsi, cel mai probabil, în echipă tot cu domnul prefect Barbu Valentin”

Published

on

Subprefect al județului Călărași în ultimii doi ani, liberalul Nicolae Dumitru a fost azi revocat din funcție, în ședința de Guvern.
Acesta a transmis un mesaj călărășenilor și colegilor, lăsând să se înțeleagă faptul că va face parte din echipa Instituției prefectului în viitorul apropiat.


”Îmi închei astăzi mandatul de subprefect al Județului Călărași.
În acești doi ani de pandemie și vremuri tulburi, am încercat ca întreaga mea activitate să ducă la îmbunătățirea actului administrativ și la crearea unui climat prielnic pentru performanță în administrația locală.


Am conștientizat, încă de la început, că am o obligație față de cetățenii acestui județ și grija față de aceștia să fie veritabilă, ferindu-mă de acțiuni populiste și lozinci ieftine.


Traversăm o perioadă dificilă, cu provocări fără precedent și greutăți pentru cetățenii acestei țări, astfel încât este nevoie, mai mult ca oricând, de o administrație orientată către aceștia, cu bun simț, corectitudine și respectarea legilor.


Doresc să mulțumesc tuturor celor care mi-au fost aproape în demersul politic și administrativ: Guvernului României, domnului președinte Ciprian Pandea și implicit organizației județene PNL – Călărași pentru încrederea acordată, colegilor din cadrul Instituției Prefectului, conducerii instituțiilor deconcentrate, primarilor, secretarilor, și nu în ultimul rând, aș dori să le mulțumesc celor doi oameni valoroși, domnul general Marian Stoica, fost prefect al județului, și domnul Barbu Valentin, actual prefect al județului Călărași, pentru înțelegere, prietenie, sprijin și profesionalism.


Viitorul meu profesional mă va găsi, cel mai probabil, în echipă tot cu domnul prefect Barbu Valentin.
Să auzim de bine!”, a scris pe pagina lui de facebook Nicolae Dumitru.


Potrivit unor surse, acesta va fi numit secretarul general al Instituției prefectului-județul Călărași, în curând.

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro