Connect with us

Stiri

KFC-Drive Thru in Călărași

Published

on

KFC-Drive Thru continuă extinderea în România, de această dată deschizând o nouă locaţie Drive Thru in Călărași.

Deschiderea oficiala va avea loc in data de 20 Ian 2022 in cadrul complexului comercial Catex.

KFC-Drive Thru din complexul comercial Catex, cu suprafață de aproximativ 300 mp, este aliniată standardelor internaționale cu care brandul și-a obișnuit deja fanii și bifează toate aspectele la nivel de design – urban și modern, digitalizare, inovare la nivel de produse și servicii oferite și nu în ultimul rând, siguranță atât pentru angajați, cât și pentru consumatori. Odată cu deschiderea noii locații, s-au creat noi locuri de muncă, în funcţii precum: Lucrător Bucătărie, Casier, Manager și Asistent Manager.

Odată cu deschiderea noii locaţii, reţeaua KFC ajunge într-un nou oraş din ţară, oferindu-le consumatorilor cele mai delicioase și proaspete produse preparate, în fiecare zi, în restaurant, de către bucătari, după rețeta secretă a colonelului Sanders.

Procedurile de lucru din restaurant respectă toate normele sanitare impuse de autorități pentru prevenirea infectării cu virusul SARS CoV-2, cu privire la echipamentul de protecție, sanitarizarea suprafețelor de lucru și a restaurantului. În incintă sunt amplasate recipiente cu dezinfectanți, iar în zonele de plată și preluare comenzi au fost montate ecrane de protecție, fiind încurajată plata cu cardul.

Cele mai vizualizate

Copyright © 2022 InCalarasi.Ro